Dalış Kursları

Dalış Kursları

Deneme Dalışı / Discover Scuba:

Deneme Dalışı Didim ve Bodrumda en iyisini size verebilmek için 20 yıldır biriktirtiğimiz tecrübe ile size en iyi programı hazırladık. Bir diğer adı olan Discover Scuba olan bu programda amaç sizi denemekten çok sizin bu sporu sizin için uygun olup olmadığını denemenizdir. Sağlık feragat formunu imzaladıktan sonra dalış eğitmenlerimiz size ekipman ve dalış hakkında teknik ve emniyet anlamında bir brifing vericekler. Ardından  malzemelernizi kuşanıp egenin büyüleyici mavisine yarım saatlik bir dalış yapıcaksınız. Eğitmeniniz sizi  hiç bir zaman yalnız bırakmayarak tüm dalış boyunca sizin bu eşsiz maceranızı fotoğraflayaktır ki, sizde hemen sosyal medyadan paylaşarak bol bol like alın.

Daha detaylı bilgi için bu linkten DENEME DALIŞI DİSCOVER SCUBA  videomuzu izleyin  Cmas, SSI, ve PADI Deneme Dalışı için hemen kaydolun

 

Dalış sporu 14 yaşını doldurmuş sağlıklı her bireyin yapabileceği bir aktivitedir. Tüpü ve tüpsüz olmak üzere iki tür dalış vardır. Tüplü dalışlar uzun süreli derin deniz dalışları için yapılır. 

Dalış Merkezimizde Ülkemiz ve Dünyada önde gelen dalış eğitim kuruluşları olan PADI SSI ve Ulusal Sualtı Federasyonumuz olan TSSF/CMAS  Eğitimleri başlangıç seviyesinden Eğitmenli seviyesi olan Eğitmen Yetiştirme Programlarına kadar Turkçe, İngilizce, Almanca, Flamanca ve Rusca  olarak verilmektedir.

PADI: Dünyanın en populer ve yaygın Dalış Eğitim dizgesidir. Açılımı Professional Association of Diving Instructor (Profesyonel Dalış Eğitmenleri Birliği)  Yıldız sistemi yoktur, Bir PADI dalıcısına Kaç yıldız dalıcısın diye sorulduğunda genelde cevap alamazsınız. Bu durum alakası olmasada  Padi dalıcılarının havalı ve ukala oldukları ön yargısını doğurmaktadır :) Halbuki havalı olan sadece Eğitmenleridir.

SSI : Scuba Schools İnternational (Uluslararası Dalış Okulları) Son dönemlerde en az PADI kadar yaygın ama PADI den daha inovatif ve Dalıcı odaklı Dalış Eğitim dizgesidir. Sahip olduğu dijital eğitim sistemi ile PC Tablet ve akıllı telefonarımıza kadar yerleşip sizi her yerde Sualtına Dalışa cevirimiçi tutar. SSI dalıcılarına Kaç Yıldızsın diye sorulan sorulduğunda onlarda sizi cevapsız bırakacaktır. Ukala olduklarından değil, Yeni nesil dalıcı olduklarından dolayı neden  bahsettiğinizi anlayamayacaklar.

TSSF/CMAS : En net en kolay ve en Milli Dalış Eğitim Dizgesidir. Sadece 3 basamağı vardır  1 Yıldız  2 Yıldız  3Yıldız  Kimse kimseye kaç yıldızsın diye sormaz çünkü herkes yerini ve haddini bilir, Yıldızı olan herkes son derece havalı ve bilgedir. Siz siz olun yıldızlı bir dalıcıyı pek sorgulamayın yaptıklarına şaşırmayın, hepsi on numara eğitim almış son derece iyi ve güvenilir dalıcılardır.

Tanıtım Videomuz

Neden Okenos Dalış Okulu

Hizmetlerimize baktığınızda ve aşağıdaki kısa listeyi gördüğünüzde cavabı kendiniz bulacaksınız...

Okenos Dalış Merkezini diğer dalış merkezlerinden ayıran en önemli farklardan biri ister Padi olsun SSİ olsun yada TSSF Cmas eğitimine katılın eğitim standartlarına sadık kalarak eğitimi sizin zamanınıza ve sizin fiziksel koşullarınıza uygun hale getiriyoruz. En basit anlatımı ile, sadece haftasonu ve belli saatlerdemi gelebilirsiniz? Biz sizi kendi zaman ve saatlerimize zorlamıyoruz bşiz kendimizi sizin için en uygun saatlere uyarlıyoruz. aynı durum haftalık tatil döneminizde eğitim almak istiyorsanız biz yine size saat ve zamanı vermek yerine sizin için en uygun olan saatlerde sizi eğitime almayı tercih ediyoruz. 17 yıllık teçrübe ve bilgi birikimi ile bu hizmeti verebilmek bizim için son derece kolay ve mümkün. sadece bu yönümüz bile Dalış Merkezi olarak neden Bizi tercih etmenizin gerektiğin basit bir detayıdır

Okenos Dalış Merkezi olarak Didim ve Bodrum bölgesindeki dalış hizmtinde herzaman kalieli hizmet vermeyi terçih ettik. Onun için izimle dalışa geldiğiniz zaman başlangiç seviyesindeyseniz kesinlikle eğitmeniniz ile beraber sadece siz ve sizinle dalışa gelen bir yakınızla dalış yaparsınız. Asla sizi başka grublarla bir arada kalabalık bir ortamda dalış yaptırmayız. Bu yöntemde ısrar etmemizin sebebi Eğitmenin size daha çok odaklanmasına sizin daha güvenli ve daha eğlenceli dalmanıza sebep olacaktır. Bunun sonucundada 17 yıllık tecrübe istatistiklerimiz doğruladığı uzere sizin hizmetlerimiz arasında bulunan PADI SSI ve TSSF eğitmlerinden birine katılıp bu mavi dünyanın bir üyesi olmanız kuvvetle muhtemel. Aynı özeni Lisansli olup sadece Dalış Turu, Bstık Dalışı,Resif Dalışı, Gece Dalışı gibi programlarımıza katılan Dalıcılarada göstermekteyiz. Dalış grublarımız 5 kışıden büyük olmamakla beraber beraberinizde Bir Eğitmen ve Bir Dalış lideri bulunmakta. Size malzeme birleşiminde ve becerileri tekrar hatırlatmaktan yardımcı olmaktan son derece memnuniyet duymaktayız. Neden bizi tercih etmeniz için geçerli bir sebep daha.
Okenos Dalış Merkezi olarak diğer bir çok dalış merkezi gibi Üyelerimize ve Misafirlerimize illa ekipman satmak gibi bir öceliğimizz olmamıştır. Ama dalıcılarımızın en doğru ve en verimli ekipmanı almalarına danışmanlık yapmak onlara hem bütçe hemde en güvenilir ürünü almalarına yardımcı olmak en önemli önceliğimiz olmuştur. Bu doğrultuda bize danışan tüm dalıcılara hasasiyet ile tecrübelerimiz aktarıp, onlar için en uygun malzemeyi almalarına yardımcı olup uzun yıllar kullşanmalarına sebep olduğuzu belirterek bir kere daha neden dalış merkezi o

Misafir Yorumları

  • Eğitim işini biraz abarttıklarını düşünmüştüm başlangıçta :) ama ne yanlış düşünmüşüm... Gerçekten çok teşekkürler. Herşey harikaydı

  • Keşke araba kullanmayıda burada öğrenseydim... Şimdi yarış pilotu olurdum... Dilara hocama teşekkürler

  • Bodrum tatilinde nişanlıma süper bir hediye oldu. herşey yolunda ...